Jeżeli chcesz regularnie otrzymywać nasz biuletyn z nowościami, podaj swój adres e-mail:

Papee Julja Bezmięsna kuchnia. Sześćset trzydzieści osiem przepisów do sporządzania potraw jarskich. Opracowane na podstawie dzieł wybitnych lekarzy-hygjenistów i ścisłej, długoletniej praktyki.

Zdjęcie nr 1 okładki Papee Julja Bezmięsna kuchnia. Sześćset trzydzieści osiem przepisów do sporządzania potraw jarskich. Opracowane na podstawie dzieł wybitnych lekarzy-hygjenistów i ścisłej, długoletniej praktyki.
Zdjęcie nr 2 okładki Papee Julja Bezmięsna kuchnia. Sześćset trzydzieści osiem przepisów do sporządzania potraw jarskich. Opracowane na podstawie dzieł wybitnych lekarzy-hygjenistów i ścisłej, długoletniej praktyki.
Zdjęcie nr 3 okładki Papee Julja Bezmięsna kuchnia. Sześćset trzydzieści osiem przepisów do sporządzania potraw jarskich. Opracowane na podstawie dzieł wybitnych lekarzy-hygjenistów i ścisłej, długoletniej praktyki.

Opis

Lwów [1930]. Wydawnictwo "Kultura i Sztuka". s.191, opr.introl.ppł. /str.55 naderwana, na ostatniej str. spisu treści zapiski ołówkiem/

Pozycja niedostępna

Możesz dodać tę pozycję do listy życzeń klikając przycisk poniżej. Kiedy pozycja stanie się dostępna wyślemy Ci powiadomienie e-mailem.

Powiadom mnie